BTW teruggave zonnepanelen

Geachte heer/mevrouw, U heeft bij de aankoop van uw zonnepanelen aangegeven dat u gebruik wilt maken van de BTW terugvraag service VDB Administratie. Om uw BTW bedrag over de investering terug te vorderen zullen wij u als ondernemer inschrijven bij de belastingdienst en uw BTW-aangiften voor dit jaar verzorgen. Hierdoor heeft u verder geen omkijken meer naar de BTW terugvordering. Deze inschrijving vindt plaats nadat de (laatste) factuur voor de installatie van de zonnepanelen aan u verzonden is. Graag ontvangen wij onderstaande gegevens (let op onderstaande persoonsgegevens moeten overeenkomen met de persoonsgegevens op uw energiecontract):

 U ontvangt na de inschrijving spoedig twee brieven van de belastingdienst met uw inloggegevens en uw wachtwoord. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze gegevens (inlogcode en wachtwoord) bij ontvangst per e-mail aan ons door te geven: info@vdbadm.nl
Het kan voorkomen dat de belastingdienst de eerste btw-aangifte per post verstuurd. Deze ontvang ik graag inclusief antwoordenveloppe op onderstaand adres: 
VDB Administratie t.a.v. Gert van de Belt 
Julianastraat 1a  7701 GH Dedemsvaart 
Wanneer wij bovenstaande gegevens ontvangen hebben, kunnen wij uw BTW bedrag terugvragen en uw ontheffing van administratieve verplichtingen aanvragen. Van deze ontheffing ontvangt u per post een bevestigingsbrief van de belastingdienst. Graag ontvangen wij hiervan een kopie of een gescand exemplaar. 

    Thank you! Your message has been sent.
    Unable to send your message. Please fix errors then try again.