BTW teruggave service

Geachte heer/mevrouw,

U heeft bij de aankoop van uw zonnepanelen aangegeven dat u gebruik wilt maken van de BTW terugvraag service VDB Administratie. Om uw BTW bedrag over de investering terug te vorderen zullen wij u als ondernemer inschrijven bij de belastingdienst en uw BTW-aangiften voor dit jaar verzorgen. Hierdoor heeft u verder geen omkijken meer naar de BTW terugvordering. Deze inschrijving vindt plaats nadat de (laatste) factuur aan u verzonden is.

Graag ontvangen wij onderstaande gegevens (let op onderstaande persoonsgegevens moeten overeenkomen met de persoonsgegevens op uw energiecontract):

Voor de procedure zijn wij ook de factuur/facturen van de zonnepaneleninstallatie nodig. Graag direct na invullen van het formulier deze factuur/facturen naar ons doorsturen.

    Als u de inschrijving brieven van de belastingdienst ontvangt deze dan graag zo spoedig mogelijk naar ons doorsturen, dat kan via info@vdbadm.nl of versturen naar ons adres (zie onderstaand)
    Het kan voorkomen dat de belastingdienst de eerste btw-aangifte per post verstuurd. Deze ontvang ik graag inclusief antwoordenveloppe op onderstaand adres:

    VDB Administratie t.a.v. Gert van de Belt Julianastraat 1a 7701 GH Dedemsvaart

    Wanneer wij bovenstaande gegevens ontvangen hebben, kunnen wij uw BTW bedrag terugvragen en uw ontheffing van administratieve verplichtingen aanvragen.